LegalRisk


Arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in het juridisch bijstaan van werknemers en werkgevers bij ontslag. Een erkend arbeidsrecht advocaat is onder andere specialist op het gebied van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, arbeidsconflicten en loongeschillen. Niet alle advocaten die beweren dat zij gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht zijn ook daadwerkelijk deskundig. In Nederland beschikt slechts 6% van alle advocaten over een officieel keurmerk als erkend arbeidsrecht advocaat, terwijl particulieren die een advocaat zoeken vaak onterecht in de veronderstelling zijn dat alle advocaten voldoende kennis hebben van het arbeidsrecht.

Wij beschikken over een landelijk netwerk met erkende arbeidsrecht advocaten. Advocaten worden alleen toegelaten als erkend arbeidsrecht advocaat na het voltooien van een specialisatieopleiding. Bovendien moeten zij in de laatste vijf jaar gedurende een minimum aantal uren werkzaam zijn als arbeidsrecht advocaat. Erkend arbeidsrecht advocaten moeten verplicht hun specialistische kennis "up to date" houden via permanente educatie anders verliezen zij alsnog hun keurmerk als erkend arbeidsrecht advocaat.

Wij werken alleen samen met arbeidsrecht advocaten die over een officieel keurmerk beschikken als erkend arbeidsrecht advocaat. Het hebben van zo'n keurmerk is voor ons een absolute voorwaarde voor samenwerking met een arbeidsrecht advocaat. De samenwerking met een arbeidsrecht advocaat wordt per direct beëindigd als wij vernemen dat het keurmerk is ingetrokken.


Wilt u advies van een deskundig advocaat ? Vraag gerust om een vrijblijvend advies van een erkend arbeidsrecht advocaat. Na ontvangst van uw verzoek via het contactformulier wordt u gebeld door een erkend arbeidsrecht advocaat.